USEIN KYSYTTYÄ

Miten homma käynnistyy?

Ottamalla meihin yhteyttä, saat palveluistamme lisätietoja ja vastaamme kysymyksiin. Keskustelemme asunnostanne, käymme läpi talonne säännöt ja sovimme päivät, jolloin asuntonne on vuokrattavissa muille. Lisäksi laadimme sopimuksen, jossa palvelun sisältö ja vastuut on kuvattu.

Tapaamisen jälkeen otamme vastuullemme kaikki tästä eteenpäin tapahtuvat järjestelyt. Kuvaamme asuntonne, laadimme ja julkaisemme ilmoituksen Airbnb: ja mahdollisesti myös toisiin kansainvälisiin ja kotimaisiin vuokravälityspalveluihin.

Kuinka monet avaimet minulta pitää löytyä?

Tarvitsemme teiltä minimissään kolmet avaimet. Toiset, jotka annetaan vuokralaisen käyttöön ja toiset, joita tarvitsemme asunnon hallinnoinnista ja siivouksesta huolehtimiseen. Nämä toimivat myös asunnon vara-avaimina.

Missä luovuttamiani avaimia säilytetään?

Avaimet säilytetään toimistomme lukitussa avainkaapissa. Vuokralainen jättää avaimen asuntoon sieltä poistuessaan.

Mitä jos paikkoja rikkoontuu?

Airbnb tarjoaa normaalia vuokraustoimintaa kattavamman turvan mahdollisten huonekalujen yms. rikkoontumisten varalle. Palvelu sisältää vakuutuksen, joka kattaa esinevahingot aina 800 000 euroon saakka. Tämä yhdessä normaalin kotivakuutuksen kanssa antaa sinulle parhaan turvan niihin harvinaisiin tilanteisiin, joissa jokin menisi rikki. 

Kuinka paljon voin asunnostani tienata kuukaudessa?

Asuntojen vuokrahinnat riippuvat täysin asunnon koosta, sijainnista, kunnosta ja vuokrausajankohdasta. Teemme sinulle arvion saamistasi vuokratuloista saatuamme asunnostasi tarvittavat tiedot. Tuloihin vaikuttaa luonnollisesti myös se, miten haluat asunnon olevan omassa tai muussa kuin vuokrauskäytössä. Asunnostanne riippuen tulonne voivat näin vaihdella sadoista euroista useampiin tuhansiin kuukaudessa.

Miten ja milloin palkkioiden tilittäminen tapahtuu?

Vuokratulot tilitetään ilmoittamallenne pankkitilille samana päivänä kun asukas saapuu asuntoon.

Miten tarkistatte vuokralaisen taustat?

Vuokralaisilta vaaditaan muilta palveluntarjoajilta saatua, positiivista palautetta. Vuokraajan historian pitää olla kunnossa. Ilman positiivista palautetta asunto annetaan vuokralle vain omistajan erillisellä luvalla.

Mitä jos vieraalla on jotain kysyttävää asunnosta?

Olemme vieraiden tavoitettavissa vuoden jokaisen päivänä ja me vastaamme kaikkiin heitä mahdollisesti askarruttaviin kysymyksiin vuorokauden ympäri.

Mitä palvelun siivous pitää sisällään?

Asunto siivotaan kauttaaltaan jokaisen vuokralaisen pois lähdettyä. Paikat järjestellään siistiksi, mahdolliset tiskit tiskataan, lattiat imuroidaan ja pinnat pyyhitään. WC-tilat siivotaan huolella ja roskat, pullot ym. viedään ulos. Hyvän asiakaspalautteen kannalta on erittäin tärkeää, että seuraava vuokralainen (tai sinä asunnon omistajana) tulee aina siistiin asuntoon.

Miten vuodevaatteiden vaihto tapahtuu?

Siivoukseen sisältyy luonnollisesti myös vuodevaatteiden peseminen ja vaihto.

Vuodevaatteet pestään ja mankeloidaan keskitetysti yhteistyökumppanimme toimesta. Mahdolliset vuodevaatteiden häviämiset ym. korvataan aina vaikka syy olisikin vuokralaisen tai pesulayrityksen.

Miten huolehditte asuntoni arvon säilymisestä ja yleisestä järjestyksestä

Mahdolliset puutteet, rikkoontumiset yms. pyritään korjaamaan heti ja niistä tiedotetaan aina myös asunnon omistajaa. Kunnia-asianamme on kaikissa tilanteissa huolehtia asunnon kunnosta, turvallisuudesta ja siisteydestä. Tähän käytämme omaa aikaamme ja resurssejamme niin paljon kuin tarve vaatii, jotta asunnon omistaja voi olla kaikissa tilanteissa varma asuntonsa kunnossa pysymisestä.

AirKey - Vuokraamme Puolestasi Helsingissä​

Ota Yhteyttä. Kuulemme mielellämme lisää tilanteestanne, asunnostanne ja vastaamme ilomielin kaikkiin palveluitamme koskeviin kysymyksiin.

Yhteystiedot

Lapinlahdenkatu 16 00180 Helsinki

info@airkey.fi

+358 400 807 978

Tavoitat meidät

Puhelimitse
Maanantai - Torstai: 9:00-18:30
Perjantai: 9:00-16:00